HOTEL-RESTAURANT WALDHAUS
MESPELBRUNN • Gaat u op vakantie naar Beieren, Oostenrijk, Italie en Tsjechie?

Dan kunt u halverwege rusten en overnachten in ons kindvriendelijke hotel - pension Waldhaus in duitsland - aan A3 Frankfurt-Würzburg, afslag 63.

Hotel Restaurant Waldhaus is een gastvrij familiehotel, gelegen in het Beierse plaatsje Mespelbrunn, ten zuid-oosten van Frankfurt am Main. Het hotel beschikt over een rustiek ingericht restaurant waar u o.a. van diverse wildgerechten en verse forellen van eigen kweek kunt genieten. Ook voor een kopje koffie met zelf gebakken taart bent u hier welkom.

De eenvoudige, netjes ingerichte kamers zijn voorzien van een televisie en een badkamer met douche en toilet. Het hotel beschikt tevens over ruimere kamers met balkon.

Mespelbrunn ligt in een sprookjesachtig mooi natuurpark, de zogenaamde Spessart. Verbaas u niet als u hier tijdens een wandeling herten of zelfs wilde zwijnen tegenkomt. Lekker actief de natuur verkennen, op de mountainbike of via een nordic walking route, kan natuurlijk ook. Paardenliefhebbers kiezen voor een romantische huifkartocht, voor een snufje cultuur is het fraaie waterkasteel van Mespelbrunn een aanrader. Hotel Restaurant Waldhaus is tevens een prima adres voor een tussenstop als u op doorreis bent van/naar Oostenrijk.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 465 km.
Waldweg 10
63875 Mespelbrunn, Duitsland
breng me hierheen