HOTEL ALTASTENBERG
WINTERBERG • Hotel Altastenberg bevindt zich in het hoogst gelegen dorp in het Sauerland. Het hotel beschikt over 38 kamers waarvan 2 familiekamers met connecting door, allen voorzien van douche, toilet, fohn en tv.

Een sfeervol ontbijt en diner restaurant, een lounge ruimte met openhaard, eigen bar, biljart en dartboard, een klassieke Duitse bier stube zonnige tuin met terras. Gratis parkeergelegenheid en gratis gebruik van Wifi (in de openbare ruimtes). Het hotel is huisdier en rookvrij.

Zomer
Direkt voor onze huisdeur begint een dicht netwerk van fiets en wandelwegen. Ideale voorwaarden voor familie’s, wandelaars , fietsers, moutainbikes en motorrijders. Het wonderschone landschap biedt talrijke wandel- en fietspadenmet fantastische uitzichten.

Ook kunt u een bezoek brengen aan een van de stuwmeren, de mijnen, de druipsteen groten of het pretpark Fort Fun, rodelbaan en nog veel meer. Ontdek de bezienswaardiheden te voet op de fiets, Segway, auto of met de motor.

Kortom Hotel Altastenberg is het ideale uitgangspunt voor een vakantie in het Sauerland aan de voet van de Kahlen Asten.


Winter
Ook in de winter komen de vrijetijd bestedingen niets te kort.
Direkt voor onze deur begint de skicarrousel van Altastenberg. Skipistes, skiverhuur en (kinder-)skischool vindt u direkt tegenover het hotel. Geef u auto een kleine pauze en neem de gratis pendelbus naar de Wintersportarena Winterberg.

De Wintersportarena beschikt over 5 skigebieden. Met ruim 200 km aan pistes in diverse moeilijkheidsgraden. Ook zijn er diverse langlaufroutes in de omgeving.
Astenstrasse 8
59955 Winterberg, Duitsland
breng me hierheen