HOTEL HANDELIA
HANDEL • U vindt Hotel Handelia in Handel, gemeente Gemert. In deze bosrijke omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. U kunt vanuit ons hotel starten met verschillende fiets– en wandelroutes, waaronder een mountainbike route. De mooie Brabantse omgeving is een echte aanrader voor iedere natuurliefhebber!

Naast het prachtige landschap zijn er vele andere bezienswaardigheden. Een prachtige bezienswaardigheid is het kasteel van Gemert. De bouw van dit kasteel is in het jaar 1391 begonnen. Verder zijn er in de regio van Gemert verschillende sfeervolle cafés. Als men iets verder van Gemert gaat, dan kan men diverse dieren- en pretparken bezoeken.

Faciliteiten hotel
Alle kamers van het hotel zijn voorzien van:

* Douche/bad
* Toilet
* Telefoon
* Föhn
* Flatscreen-TV
* Minibar
* Gratis draadloos internet
* Safe op de kamer
* Hotel parkeerplaatsen
* Niet rokers kamers.

Intens genieten
Hotelgasten kunnen bij ons genieten van een dagelijks wisselend 3-gangen menu. Wilt u hier gebruik van maken? Wij verzoeken u dan om vooraf te reserveren.

In onze ruime en rustige tuin kunt u met een drankje op het terras heerlijk genieten. De tuin van Hotel Handelia is voorzien van een buitenzwembad, jeu de boullesbaan, tuinterras en levensgroot buiten schaakspel. Er is dus geen reden om te vervelen, u kunt altijd bij het hotel of in de omgeving verschillende activiteiten ondernemen. Verder beschikt Hotel Handelia over een overdekte stalling voor fietsen en motors waar u natuurlijk geheel kosteloos gebruik van kunt maken. Benieuwd naar het interieur van het hotel? Onder impressie verkrijgt u een goed beeld van het hotel
mail ons
0032.492 323 841
Pastoor Castelijnsstraat 1
5423 SP Handel, Nederland
breng me hierheen