BOUTIQUE HOTEL DE ZWALUW ***
TEXEL • Hotel de Zwaluw biedt luxe NIEUW gebouwde Luxe hotelkamers en appartementen aan. Bent u op zoek naar een ontspannen accommodatie voor uw verblijf op Texel? Dan bent u bij Hotel de Zwaluw aan het goede adres.

Top locatie
Voel het zand onder je voeten, de zeelucht door je haren en luister naar de golven. Heerlijk uitwaaien aan op Texel doet je meer dan goed. Tel daar nog eens uw overnachtingen in hét nieuw verbouwde Boutique hotel bij op en je verblijf kan niet meer stuk. Alle vertrekken ademen door de speciaal voor ons hotel uitgekozen kleurstellingen en meubilair, een oase van rust en warmte uit.

Het hotel is gelegen op een top locatie in de Texelse badplaats De Koog. De Zwaluw ligt op loopafstand van bos, strand, duinen en het gezellige centrum van De Koog. en u heeft eigen parkeermogelijkheden direct voor de deur.

Brasserie & Lounge
Het hotel beschikt over een eigen lounge en brasserie. In de lounge kunt u met een goed glas wijn of een Texels drankje nagenieten van de dingen die u die dag heeft beleefd.

In de brasserie wordt een steeds wisselend 3-gangenkeuzemenu geserveerd.en een wisselend surprise menu. Wij werken veelal met echt Texelse producten. In de gerechten proeft u de eerlijke en pure smaak van de producten.
Kamperfoelieweg 1
1796 MT Texel, Nederland
breng me hierheen